Želite da kupite nešto od Kalisi.rs? Evo 3 načina na koje možete naručiti.


Naručiti on lajn

Naručivanje na Kalisi.rs je jednostavno. Samo dodajte artikle u korpu, idite na naplatu, popunite podatke o isporuci i plaćanju i naručite. Šaljemo onlajn porudžbine na bilo koju adresu u Srbiji.


Rezervišite onlajn za preuzimanje u prodavnici

Brzo i jednostavno preuzimanje u prodavnici je najbrži način da dobijete svoju onlajn porudžbinu. Ako je artikal dostupan u prodavnici, možete ga rezervisati na Kalisi.rs sa stranice sa detaljima o proizvodu ili u vašoj korpi. Kada bude spreman za preuzimanje u prodavnici koju odaberete, poslaćemo vam e-poštu i imaćete 3 dana da je preuzmete.


Naručite u prodavnici

Ako ste u prodavnici, možemo vam pomoći da naručite onlajn na našem šalteru u prodavnici. Samo razgovarajte sa jednom od naših zaposlenih i mi ćemo vas pomoći.

Želite da znate šta se dešava sa vašom narudžbom? Pogledajte ispod da biste saznali kako da proverite status porudžbine.

Imajte na umu da zbog velikog povećanja obima isporuke, imamo kašnjenja u vremenu isporuke i koliko brzo se ažuriraju informacije o praćenju. Ako je potrebno neko vreme da se ažuriraju vaše informacije o praćenju, znajte da je to normalno. Jednostavno se vratite kasnije za najtačnije informacije o isporuci.

Provera statusa porudžbine ako imate nalog

Ako imate nalog kod Kalisi Srbija, jednostavno pratite ove korake da biste proverili status porudžbine:

  1. Prijavite se na svoj Kalisi Srbija nalog
  2. Na kontrolnoj tabli naloga ("Moj nalog" u gornjem desnom uglu) izaberite „Moje Porudžbine“
  3. Kada se stranica otvori, jednostavno pronađite porudžbinu koju želite da proverite da biste videli njen trenutni status.

Šta znači status vaše porudžbine

Evo šta znači svaki status porudžbine:

  • U toku: Vaša porudžbina se radi na
  • Otpremljeno: Vaša porudžbina je napustila naše skladište
  • Otkazano: Vaša porudžbina je otkazana
  • Na čekanju: Vaša porudžbina je na čekanju dok ne dobijemo više informacija od vas
Copyright © 2014-2022 Kalisi. Sva prava su zadržana.